top of page

KATEGORIE

KATEGORIE

Zataženo, místy demonstrace

Zkusím shrnout včerejší dění tak, jak to dělá už několik let Mediální skupina MAFRA:

- Miloš Zeman - prezident České republiky - přijel na summit NATO ve skvělé kondici a opět rozptýlil pochybnosti o svém zdravotním stavu. Rozhodně ho nemusela při chůzi podepírat ochranka a během společné fotky státníků prokázal svou proslulou skromnost, když se usadil na židli, aby ostatní mohli vyniknout. Na malou chvíli se také zasnil o krásné budoucnosti ČR bez novinářů a prolhaných vzdělaných lidí.

- Andrej Babiš naplno odhalil své manažerské super-schopnosti a sestavil už druhou vládu, které bude předsedat. Vyslyšel hlas svého voličstva, které je unavené ze svobody a zodpovědnosti za vlastní životy a pozval do vlády stranu, která má čtyřicet let zkušeností s řízením veškerých oblastí života. Nemusel se přitom uchylovat k žádným korupčním praktikám, jako jeho předchůdci. Komunisty do dozorčích rad státních firem jmenoval pro jejich vysokou odbornost. Korupce je ostatně vládní prioritou, jak Babiš mnohokrát v minulosti dokázal, když odmítl paskvily pirátských zákonů a navrhl a prosadil vlastní, lepší zákony. Zároveň odmítl spekulace, že by členové ANO byly jen kývající se loutky. "Je to kampaň", jednohlasně vykřikl celý poslanecký klub hnutí.

- Američtí vědci oslovili mediální skupinu MAFRA ke spolupráci na novém výzkumu. Zjišťují, jak může člověk přežít bez páteře.

- Počasí hlásí zataženo, jen místy bouřící se lidi, hlavně v oblastech nad hranicí průměrného IQ. V Praze a větších městech se můžou tvořit demonstrace.

Zpět na kategorie

bottom of page